Over

Op 24 april 1981 geboren in Eindhoven, op m'n zevende met een 'zachte g'  vanuit Vessem naar gemeente Langedijk in Noord-Holland verhuisd en...

...in 2005 na mijn opleiding aan de Hogere Hotelschool (International Hospitality Management) in Leeuwarden naar Haarlem gekomen. Met heel veel plezier woon ik met mijn gezin in het Kleverpark (stiekem een dorp in een stad).


Na diverse ondersteunende functies binnen verschillende branches, waaronder de offshore (wind) industrie heb ik in september 2017 de stap genomen om zelf ondernemer te worden. In welke vorm ik dit precies zou gaan gieten werd mij in een klap duidelijk toen ik een artikel las van Patty Golsteijn over de toegevoegde waarde van Virtual Assistants voor ondernemers. Toen wist ik: dit is het precies, dit maakte de puzzel compleet.


In de rol van Virtual Assistant kan ik meerdere ondernemingen in diverse branches ondersteunen. Geen klant is hetzelfde en geen dag is hetzelfde. Volop uitdaging en nieuwe ontmoetingen.


Ik kan andere ondernemers helpen door de werkzaamheden te doen die ik leuk vind en goed kan. Vanaf mijn werkplek op flexibele tijden. Al die elementen zorgen ervoor dat ik ook nog eens een prima werk-privé balans heb. En dat is voor iedereen fijn.


Lijkt jou dat ook fijn? Je tijd besteden aan de dingen die voor jou er écht toe doen en die je leuk vindt? Laat mij je hierbij helpen en neem contact met me op.

Lindsay heeft voor ons een opdracht gedaan voor het samenstellen van een payroll/ contractors guide. Een opdracht waarbij het belangrijk is om een goed overzicht te hebben en goed te communiceren. Mijn ervaring is dat Lindsay genoeg heeft aan een half woord. Een verademing om te werken met Lindsay vanwege haar professionele aanpak, kritische blik en met altijd een vrolijke instelling.


Hans Slootweg - ersg

Lindsay is een kei in mij klusjes uit handen nemen waar ik helemaal geen kaas van heb gegeten, lees alles met cijfertjes. En wat helemaal mooi is ze doet dat met zoveel lol dat het mij zelfs leuk begint te lijken om die klusjes zelf te gaan doen ;-) Maar nee hoor, ik laat ze lekker bij Lindsay. Wat ik het fijnste vind aan het werken met haar is dat ze altijd voor me klaar staat, welk tijdstip dan ook. En duidelijk aangeeft wanneer ze iets oppakt en ik niet achter haar kont aan hoef te blijven zitten of ze haar 'taken' wel uitvoert.


Wendy Govers-van Thiel - Cats Only Kattenhotel & Katsalon

Klanten over mij

© Copyright. All Rights Reserved.